Logo for Elgkroa på Røra

Logoen til Elgkroa på Røra

Prosjektbeskrivelse

Elgkroa på Røra lager norsk/trøndersk (“slowfood”) mat med Kjærlighet og Gnist. Målet deres siden oppstart har vært å skape Norges trivligste og mest spesielle Elgkro i et gammelt bygg langs E6 på Røra, Inderøy (Nord-Trøndelag).

Til åpningen ønsket driverne, Anne og Otto, en logo som var enkel og minneverdig. Den måtte være lesbar på avstand og gi et tips til utenlandske turister som ikke forstod norsk hva de drev med. Logoen ble deretter brukt på forskjellig annet materiell på kroen sammen med to ikoner, en elgsiluett og et elgspor.

Prosjektdetaljer

Klient Elgkroa på Røra
Når Mars 2012
Tjenester Logo design, branding

Videre bruk

Ekstraikoner

Sammen med hovedlogoen ble det lagd to ikoner som kunne brukes til å markedsføre Elgkroa og skape gjenkjennelse og liv. Det første var siluetten av en elgokse på vandring, denne vil også utlendinger kjenne igjen da den ligner på ikonet brukt i farskiltet for elg langs veier i Norge. Det andre var hovsporet til en elg som kan brukes enkelt eller i rekke for å lage et spor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I bruk

Elgkroa ble godt fornøyd med logoen og har fått gode tilbakemeldinger på den fra kunder siden de åpnet. De opplever at folk finner den enkel å kjenne igjen og derfor brukes den ofte av arrangementorganisører for å vise at maten som leveres kommer fra Elgkroa.

Liker hva du ser og vil arbeide med meg?

Kontakt meg